Cartofi copti cu rosioare si smantana

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ptr 2 persoane
  • 2cartofi mari spalati si copti in aluminiu
  • ulei de masline
  • 15 rosioare
  • 1ardei iute
  • cateva frunze de coriandu sau patrunjel
  • sucul de la o lamaie
  • sare de mare atlantica
  • piper macinat
  • 1smantana-250 gr

Mod de preparare

Cartofii se pun in folii de aluminiu se ung cu putin ulei de masline si putina sare si se coc la 250 de grade pana sant gata.

Intr-o craticioara se taie rosioarele se adauga ardeiul taiat bucatele,sare ,sucul de lamaie ,putin ulei,si frunzele de coriandu.

Cand cartofii sunt gata se taie in doua se pune fiecare cartof pe o farfurie si se pune o portie de salata pe el si putina smantana.

Este o gustare delicioasa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise