Cartofi copti cu rosioare si smantana

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ptr 2 persoane
  • 2cartofi mari spalati si copti in aluminiu
  • ulei de masline
  • 15 rosioare
  • 1ardei iute
  • cateva frunze de coriandu sau patrunjel
  • sucul de la o lamaie
  • sare de mare atlantica
  • piper macinat
  • 1smantana-250 gr

Mod de preparare

Cartofii se pun in folii de aluminiu se ung cu putin ulei de masline si putina sare si se coc la 250 de grade pana sant gata.

Intr-o craticioara se taie rosioarele se adauga ardeiul taiat bucatele,sare ,sucul de lamaie ,putin ulei,si frunzele de coriandu.

Cand cartofii sunt gata se taie in doua se pune fiecare cartof pe o farfurie si se pune o portie de salata pe el si putina smantana.

Este o gustare delicioasa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise