Cartofi cu brânză, ou și mărar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 2 ouă
  • 150 gr de telemea rasă
  • o legătură de mărar
  • 2 roșii
  • 1 ceapă

Mod de preparare

Fierbi cartofii. Amesteci brânza rasă cu două ouă proaspete.

Pui într-o cratiță cartofii tăiați cubulete, rosiile feliute si ceapa rondele. Dacă vrei, poti arunca si câteva seminte de chimen, dar trebuie neapărat să înmiresmezi legumele cu un pumn de codite de mărar tocate mărunt.

La urmă răstorni ouăle cu brânză în cratită, care merge deîndată în cuptorul încins la 200 de grade.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise