Cartofi cu brânză, ou și mărar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 2 ouă
  • 150 gr de telemea rasă
  • o legătură de mărar
  • 2 roșii
  • 1 ceapă

Mod de preparare

Fierbi cartofii. Amesteci brânza rasă cu două ouă proaspete.

Pui într-o cratiță cartofii tăiați cubulete, rosiile feliute si ceapa rondele. Dacă vrei, poti arunca si câteva seminte de chimen, dar trebuie neapărat să înmiresmezi legumele cu un pumn de codite de mărar tocate mărunt.

La urmă răstorni ouăle cu brânză în cratită, care merge deîndată în cuptorul încins la 200 de grade.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise