Cartofi cu ciuperci, usturoi si branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3cartofi;
  • 3-4catei usturoi;
  • 100gr branza;
  • 100gr ciuperci;
  • sare;
  • patrunjel pentru decor

Mod de preparare

Luam 3 cartofi fierti in coaja,ii curatam si ii taiem felii si ii punem la prajit. Condimentam cu sare. Dupa ce sau rumenit cartofii punem si ciupercile.Vom adauga din nou sare dar nu foarte multa. Tocam usturoiul marunt sau feliute si il adaugam peste cartofi ,spre final punem branza,sfaramitata.Ii scoatem din tigaie,ii asezam pe farfurie presaram cu putin patrunjel. Putem servi cu salata de rosii cu castraveti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise