Se fierb cartofii, de preferat cu coaja. Cascavalul ras se amesteca cu smantana si marar (tocat f marunt). Cartofii fierti se taie felii si se aseaza un rand intr-o tava unsa cu unt. Se adauga kaizer-ul taiat fasii subtiri, delikat dupa gust si zeama de la o lamaie. Se mai aseaza un rand de cartofi peste care se toarna smantana si se presara putin marar si delikat. Se lasa la cuptor (150 grade) timp de 20 min acoperit cu o folie de staniol si alte 10 min fara folie pt a se rumeni. De preferabil se pun la cuptor intr-un vas mai adanc (oala). Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise