Cartofi cu sos la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg cartofi (sau mai multi in functie de tava)
  • Securata si se taie rondele cam de un deget grosime. Se fierb, dar sa nuse inmoaie de tot.
  • Sos:
  • 2 cepe mari
  • 2 rosii mari (eu am pus rosii in bulion)
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ardei
  • 3 carnati subtiri (am avut grosi)
  • sare, piper
  • boia picanta (eu am pus sos de chilli)

Mod de preparare

Am prajit carnatii pana s-au rumenit putin apoi i-am scos pe o farfurie. In uleiul ramas am pus ceapa, se caleste, se adauga ardeiul tocat marunt, usturoiul tocat marunt iar dupa 2-3 min se pun rosiile taiate cuburi apoi carnatii prajiti anterior si se lasa pana mai scad (daca isi lasa prea multa zeama). La sfarsit se pun condimentele. Se unge tava cu putin ulei. Se pune 1/2 din cantitatea de cartofi apoi sosul si restul de cartofi. Pentru deasupra: branza rasa sau cascaval, 2 oua batute bine la care se adauga marar.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise