Cartofi de biscuiti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -200 g biscuiti
  • -125 g nuci
  • -1 pahar apa
  • -2 linguri cacao
  • -5 linguri zahar
  • -2-3 linguri rom
  • -coaja rasa de lamaie
  • -visine din visinata

Mod de preparare

Se dau prin masina de tocat biscuitii si nucile,apoi se pun in castron.Separat se prepara intr-un ibric,pe foc,un sirop din apa,cacao si zahar.Siropul trebuie sa fie subtire.Fierbinte se toarna peste amestecul de biscuiti si nuci,se adauga romul si coaja de lamaie,amestecandu-se bine.Cu mana uda se formeaza mici sfere,punand in mijloc cate o visina.Se tavalesc prin zahar tos si se dau la rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise