Cartofi infasati in sunca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 portii
  • 2 cartofi albi de marime medie
  • 1 ceapa mica
  • 4 felii subtiri de sunca

Mod de preparare

Cartofii curatati si spalati se taie in doua jumatati pe lung.

Intre cele doua jumatati se pune ceapa taiata feliute fine.

Se inveleste fiecare cartof cu cate doua felii de sunca si se fixeaza cu scobitori.

Se aseaza intr-un vas de copt uns cu putina grasime (ulei) si se coace pentru cca 1 ora - 1 ora si un sfert.

Cartoful trebuie sa se simta fraged la apasare si sunca sa fie rumenita si crocanta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise