Cartofi infasati in sunca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 portii
  • 2 cartofi albi de marime medie
  • 1 ceapa mica
  • 4 felii subtiri de sunca

Mod de preparare

Cartofii curatati si spalati se taie in doua jumatati pe lung.

Intre cele doua jumatati se pune ceapa taiata feliute fine.

Se inveleste fiecare cartof cu cate doua felii de sunca si se fixeaza cu scobitori.

Se aseaza intr-un vas de copt uns cu putina grasime (ulei) si se coace pentru cca 1 ora - 1 ora si un sfert.

Cartoful trebuie sa se simta fraged la apasare si sunca sa fie rumenita si crocanta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise