Cartofi la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi,
  • 3 oua,
  • o cana smantana,
  • 100 grame cascaval,
  • 150 grame kaiser,
  • sare, patrunjel.

Mod de preparare

Pui cartofii la fiert. Ii cureti de coaja, ii tai felii si ii sarezi. Intr-un vas termoizolant (sau tava ) pui un pic de ulei si un strat de cartofi.

Ouale le bati bine cu smantana, kaiserul si cascavalul (acesta se poate taia marunt sau se poate da prin razatoare).

Pui jumatate din compozitie peste cartofi. Pui inca un strat de cartofi si apoi restul de compozitie. Deasupra se pune o ploaie de patrunjel si se da la cuptor circa 30 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise