Cartofi la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300-400 g cartofi
  • 200-300 g inimi de pui
  • 5-6 ardei capia copti si curatati
  • 1-2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura de smantana
  • 2-3 lingurite de bulion
  • marar
  • zahar
  • patrunjel
  • oregano
  • sare
  • secretul gustului

Mod de preparare

Se pun inimile de pui la fiert cu un pic de secretul gustului. Cind sunt fierte pe jumatate se i-au de pe foc.

Ardeii capia se taie si se amesteca cu ceapa taiata pestisori, usturoiul si inimile care sunt aproape fierte.

In vasul yena se pune un strat de cartofi taiate rondele, compozitia facuta din ardei si restul, iar deasupra inca un strat de cartofi.

Se face un sos din supa in care au fiert inimile cu celelate ingrediente (bulion, smantana, zahar, sare, piper, oregano, marar si patrunjel).

Se pune peste compozitie si se baga la cuptor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise