Cartofi la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300-400 g cartofi
  • 200-300 g inimi de pui
  • 5-6 ardei capia copti si curatati
  • 1-2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura de smantana
  • 2-3 lingurite de bulion
  • marar
  • zahar
  • patrunjel
  • oregano
  • sare
  • secretul gustului

Mod de preparare

Se pun inimile de pui la fiert cu un pic de secretul gustului. Cind sunt fierte pe jumatate se i-au de pe foc.

Ardeii capia se taie si se amesteca cu ceapa taiata pestisori, usturoiul si inimile care sunt aproape fierte.

In vasul yena se pune un strat de cartofi taiate rondele, compozitia facuta din ardei si restul, iar deasupra inca un strat de cartofi.

Se face un sos din supa in care au fiert inimile cu celelate ingrediente (bulion, smantana, zahar, sare, piper, oregano, marar si patrunjel).

Se pune peste compozitie si se baga la cuptor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise