Cartofi la cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cartofi
  • piper
  • boia
  • vegeta
  • sare
  • 1 lingura ulei plamier
  • 50 ml apa
  • verdeata.

Mod de preparare

Cartofii curatati, spalati, se taie fasii de-a lungul, se aseaza intrun vas pt cuptor peste hartia de copt, se condimenteaza, se adauga apa, uleiul de palmier se acopera cu folie de aluminiu si se dau la cuptorul deja incins. Se tin la cuptor 20 minute la foc potrivit, luam folia si mai lasam cartofii inca 10 minute sa faca o usoara crusta aurie. Se asezoneaza cu verdeata si se servesc cu preparate din carne alaturi de salate de cruditati. Timpul total necesar este 40 minute, incluzand si timpul pt curatatul si taierea cartofilor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise