Cartofi la cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cartofi
  • piper
  • boia
  • vegeta
  • sare
  • 1 lingura ulei plamier
  • 50 ml apa
  • verdeata.

Mod de preparare

Cartofii curatati, spalati, se taie fasii de-a lungul, se aseaza intrun vas pt cuptor peste hartia de copt, se condimenteaza, se adauga apa, uleiul de palmier se acopera cu folie de aluminiu si se dau la cuptorul deja incins. Se tin la cuptor 20 minute la foc potrivit, luam folia si mai lasam cartofii inca 10 minute sa faca o usoara crusta aurie. Se asezoneaza cu verdeata si se servesc cu preparate din carne alaturi de salate de cruditati. Timpul total necesar este 40 minute, incluzand si timpul pt curatatul si taierea cartofilor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise