Cartofi noi la cuptor cu cas de oaie

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 cartofi noi si mari
  • sare
  • 3 linguri ulei
  • o bucata generoasa de cas de oaie.

Mod de preparare

Cartofii curatati, spalati, se taie felii, se sareaza se aseaza intrun vas rezistent pt cuptor, tapetat cu hartie de copt, adaugam uleiul, miscam usor cartofii sa se unga cu ulei, acoperim tava cu staniol si se da la cuptorul deja incins vreme de 30 minute. Scoatem tava si razuim cas de oaie. Servim ca atare, sau ca garnitura langa preparate cu carne. Timpul necesar pregatirii, apoi prepararii cartofilor, va rapeste cam 40 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise