Cartofi noi la cuptor cu crema de branza

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi noi
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita unt
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita rozmarin uscat
  • Pentru crema de branza:
  • 1 cutie crema de branza cu verdeata Delaco
  • 1 lingura plina cu smantana groasa
  • 4 fire marar verde
  • piper proaspat rasnitat
  • sare

Mod de preparare

Curatam cartofii noi, ii spalam.

Ii punem la fiert intr-o oala cu apa, cu unt si putina sare.

Ii fierbem 10-15 minute, apoi ii scrugem de apa si ii rasturanm intr-o tava tava tapetata cu hartie de copt.

Ii stropim cu ulei, presaram sare, piper si rozmarinul.

Incingem cuptorul, bagam cartofii si ii lasam pana devin aurii.

Cand sunt gata, ii scoatem si ii lasam 5 minute sa se racoreasca.

Crema de branza:

Intr-un bol amestecam crema de branza cu smantana.

Mararul il tocam marunt, il incorporam in branza.

La final ii dam gust cu sare si piper.

Servim cartofii alaturi de crema de branza, noi am mai pregatit si o salata.

Sa aveti pofta!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise