Cartofi sarbesti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500g cartofi
  • -150g piept afumat sau costita
  • -1 ardei gras rosu
  • -2 cepe
  • -boia, sare, piper
  • -ulei

Mod de preparare

Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi mari. Se fierb in apa cu sare. Intre timp se curata si se toaca ceapa, ardeiul se taie marunt, iar costita se taie fasii. Ceapa si ardeii se calesc in ulei pana se inmoaie. Spre final se adauga si costita pana se rumeneste. Cartofii scursi se amesteca cu ceapa si restul, se adauga boia, condimente si se mai amesteca 1 minut, 2 pe foc. Daca e prea gros, se mai adauga din zeama in care au fiert cartofii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise