Cartofi taranesti

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 cartofi fierti in coaja;
  • 3 cepe mici;
  • 100 g sunca taraneasca (kaizer sau orice tip va place);
  • Sare, piper, boia – dupa gust;
  • Pentru decor: patrunjel tocat si masline.

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, iar cand sunt gata, se lasa la racit, se decojesc si se taie cubulete.

Se taie felii suncuta taraneasca si se maruntesc cele 3 cepe. Se caleste mai intai sunculita in putin ulei, apoi se adauga si ceapa si condimentele. Cand ceapa devine aurie, se adauga si cartofii fierti si se calesc impreuna, amestecand bine.

Se poate servi cu patrunjel tocat si masline.

Pofta Buna!

Reteta se gaseste si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/06/cartofi-taranesti.html

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise