Cartofi umpluti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi
  • cascaval
  • ceapa
  • usturoi
  • oua
  • verdeata
  • vin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii se asaza intr-o tava cu ulei, sare si piper. Se introduc la cuptor, se lasa la foc mic, 45 min. se scot si se lasa la racit, dupa care se scobesc cu o lingurita in partea de sus. Ciupercile si ceapa tocate se calesc in unt cca 10 min., se lasa la racit apoi se adauga ouale, verdeata, sarea, piperul, vinul, usturoiul si se omogenizeaza bine. Cu aceasta pasta se umplu cartofii. Deasupra se presara cascavalul si se introduce la cuptor cca 10 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise