Cartofi umpluti cu brinza si legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 cartofi de marime mijlocie
  • un ardei rosu
  • o legatura patrunjel
  • o ceapa mica
  • 100 g porumb din conserva
  • o capatina usturoi
  • o lingura de unt
  • 100 ml smintina
  • 150 g brinza proaspata
  • 2 linguri mustar
  • sare si piper

Mod de preparare

Cartofii se pun la fiert cam 20 min., ardeiul se opareste si se toaca impreuna cu verdeturile. Ceapa si usturoiul se calesc in ulei incins. Se adauga ardeiul si verdeata. Din smintina, brinza si mustar se face un amestec consistent.

Cartofii se cojesc si se scobesc. Legumele se amesteca cu brinza si se umplu cartofii si se condimenteaza. Se pun 10 min la cuptor la 225 grade.

Se garnisesc cu patrunjel si boabe de porumb

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise