CARTOFI UMPLUTI CU CIUPERCI

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 100 g margarina/unt
  • 200 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • 1 lingura marar tocat marunt.

Mod de preparare

Se spala cartofii, se curata si se coc intregi in cuptorul preincalzit. Se scobesc usor cu o lingurita la mijloc. Miezul scos se amesteca cu o parte din margarina/unt, ciupercile tocate marunt, sarea, piperul si verdeata fin tocata. Se umplu cartofii, se asaza in tava unsa cu margarina ramasa/ unt si se dau la cuptor la foc potrivit. Cand sunt rumeniti se scot si se presara cubulete de margarina/ unt si verdeata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise