CARTOFI UMPLUTI CU CIUPERCI

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 100 g margarina/unt
  • 200 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • 1 lingura marar tocat marunt.

Mod de preparare

Se spala cartofii, se curata si se coc intregi in cuptorul preincalzit. Se scobesc usor cu o lingurita la mijloc. Miezul scos se amesteca cu o parte din margarina/unt, ciupercile tocate marunt, sarea, piperul si verdeata fin tocata. Se umplu cartofii, se asaza in tava unsa cu margarina ramasa/ unt si se dau la cuptor la foc potrivit. Cand sunt rumeniti se scot si se presara cubulete de margarina/ unt si verdeata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise