Cartofi umpluti la cuptor (post)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg. cartofi
  • 3 cepe
  • 3 morcovi maricei
  • 1 telina mijlocie
  • 1 varza micuta
  • 1 leg. patrunjel
  • 1 conserva rosii decojite taiate sau bulion.

Mod de preparare

Se calesc ceapa si legumele taiate marunt. Cartofii se curata, se spala, se scobesc si se umplu cu legumele calite, se pune ulei in tava de la cuptor, se aseaza cartofii. Se baga la cuptor 30 min. Dupa aceea se scot, se toarna rosiile peste ei si se mai baga 10-15 min. La servire se presara patrunjel.

Ps: eu am incercat sa pun si sos vinegreta si mi-a placut.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise