Cartofii la cuptor de post

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ardei rosu sau de care aveti (eu am pus congelat ca de ala am avut) o mana cam 200 gr
  • Ceapa 1 medie
  • Cartofi 8 medii
  • Morcov 1 mititel
  • Un praf de sare
  • Pastarnac 1 mititel
  • Ghimbir macinat(am confundat pachetelul de piper alb macinat cu ghimbirul macinat dar a dat un gust ideal)
  • Ulei 2 linguri sa in functie de preferinta
  • Apa cat sa cuprinda tot ce este in tava ea va scadea si se va forma sos
  • Ketchup picant mie asa imi place.

Mod de preparare

Se taie cartofi feli in 4 felii egale si se aseaza in tava un strat de cartofii, ceapa se taie solzisori si se adauga peste cartofi se taie morcovu rotundele subtiri si se adauga asezonat in tava cutorului am uitat sa mentionez, pastarnacul se taie rondele si se asezoneaza si el se adauga si ardeiul, un praf de sare, ghimbirul dar si ketchup-ul uleiul si apa si se da la cuptor pana cand se patrund bine e simplu si gustos merge de minune cu salata de leurda e delicios.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise