Cascaval pane

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt. 10 portii:
  • - 1 kg cascaval;
  • - 150g oua;
  • - 80g faina;
  • - 250g pesmet;
  • - 150g ulei.

Mod de preparare

1. Cascavalul, se curata de coaja si se taie cate 2 bucati/portie. ouale, se spala si se dezinfecteaza, apoi se trec prin jet de apa rece. Faina si pesmetul, se cern.

2. Bucatile de cascaval, se trec prin faina, ou si pesmet, si se prajesc in ulei, pe ambele parti.

3. Se servesc fierbinti.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise