Cascaval pane cu salata verde si cartofi prajiti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii de cascaval
  • 4 linguri faina de grau
  • 1 ou
  • 4 cartofi mari
  • 2 legaturi de salata verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura ridichi
  • sare, piper, ulei

Mod de preparare

Prajesti cartofii in ulei incins. Presari cu sare, inainte sa-i asezi pe farfurie. Tai felii de cascaval, treci feliile prin faina, apoi prin ou batut cu sare, piper si o lingurita de ulei. Prajesti cascavalul pe ambele parti, in ulei incins. Scoti feliile de cascaval pe un servet de hartie, sa se absoarba surplusul de grasime. Intre timp pregatesti salata, ridichea, ceapa. Le asezonezi cu un dressing din ulei de masline, sare si otet balsamic.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise