Cascaval pane cu sunculita

Cascavalul se taie in felii de cca.1 cm.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr cascaval
  • 1 cana lapte
  • 2 oua
  • 200 gr sunculita feliata
  • 3-4 lg faina
  • pesmet
  • piper
  • paine prajita
  • ardei copti
  • branza de oaie.

Mod de preparare

Cascavalul se taie in felii de cca.1 cm, se inveleste in sunculita taiata foarte subtire, dupa care se baga in lapte, faina, ou batut; se presara putina branza de oaie data prin razatoare, se presara pesmet, din nou, in ou, dupa care iar se presara pesmet. (Uleiul sa fie incins in tigaie, la o flacara medie). Se pune continutul in ulei cu capatul impaturit in jos, se lasa cel mult 2 minute, dupa care se intoarce pe partea cealalta. (fiecare parte sa fie aurie). Se scoate pe un servetel pentru a se aborbi surplusul de ulei, se pune putin piper, (optional puteti pune ardei iute si patrunjel), paine prajita si merge foarte bine cu un paharel de tuica inainte. Pofta mare!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise