Caserola cu ton si broccoli

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 gr broccoli
  • 2 cutii x 160 gr ton
  • 250 gr cascaval ras (sau mozarella)

Mod de preparare

Se fierbe broccoli la aburi si se taie in bucatele de 2-3 cm. Tonul se scurge de lichid si se farimiteaza. Se pune in caserola care merge la cuptor broccoli, peste broccoli tonul farimitat si peste ton cascavalul ras. Se lasa 15 minute la 200 de grade pina cind cascavalul este complet topit si usor rumenit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise