Castraveti umpluti

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 castraveti,
  • 2 rosii taiate cubulete,
  • aproximativ 200 g smantana cu branza de vaci,
  • 1 lingura ceapa rasa,
  • putina sare de mare,
  • boia dulce,
  • frunze de salata,
  • 1 plic Knorr Salad Dressing Grecesc.

Mod de preparare

Intr-un vas, se bate spuma branza de vaci impreuna cu rosiile, compozitia rezultata se amesteca cu celelalte ingrediente. Se prepara si plicul Knorr Salad Dressing Grecesc si se amesteca cu celelalte ingrediente. Castravetele se taie in felii de 2 cm grosime, se scoate miezul din fiecare felie si se asaza pe frunzele de salata (se poate taia castravetele si pe lung si se scoate miezul). Apoi se umple cu compozitia care este gata preparata.

Te gandeai la aceasta posibilitate? Sa gatesti castraveti umpluti? Ei bine, este o reteta foarte gustoasa si potrivita pentru sezonul estival, cand se gasesc din belsug castraveti si rosii, doua legume folosite in aceasta reteta. Se prepara incredibil de repede si de usor!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise