Ceafa de porc gatita la slow cooker Crock Pot

Ceafa de porc se asezoneaza cu sare, piper, cimbru si boia, apoi se asaza in picioare.

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • •Ceafă de porc 6 felii, cca. 1200 g,
  • •Sare Himalaya 1 lingură,
  • •Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
  • •Cimbru uscat 1 lingură,
  • •Boia de ardei dulce 1 lingură,
  • •Vin alb demisec 200 ml,
  • •Ceapă roșie 1 bucată,
  • •Ardei kapia 1 bucată,
  • •Ulei de măsline 1 lingură.

Mod de preparare

•Ceafa de porc se asezonează cu sare, piper, cimbru și boia, apoi se așază în picioare :D, în vasul aparatului slow cooker Crock Pot.

•Ceapa roșie și ardeiul kapia se curăță și se taie rondele.

•Rondelele de legume se intercalează printre bucățile de carne, se stropesc cu uleiul de măsline și se setează aparatul pe modul HIGH, pentru 2 ore. După ce trec cele 2 ore de gătit lent se adaugă vinul și se mai setează aparatul, tot pe modul High încă 60 de minute.

•Ceafa se servește ca atare sau cu garnitura preferată, noi am servit cu legume!

•Spor și poftă bună!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise