Ceafa de porc la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ceafa de porc
  • o ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • sare,piper, oregano, nucsoara, enibahar, foi de dafin
  • 100 ml vin alb
  • 0 ceasca de apa

Mod de preparare

Din condimente si vin obtin un baitz in care marinez carnea timp de 2 ore.Asez carnea intr-un vas de yena, adaug ceapa, usturoiul,foi de dafin,baitzul ramas, apa, presar chilli,dau la cuptor. Periodic stropesc friptura cu sosul din vas, sau o intorc sa se patrunda uniform. O feliez dupa ce se raceste.

Nu am inclus timpul de marinare in timpul de preparare.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise