Ceafa de porc la cuptor in vin

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,2 kg ceafa de porc
  • 2 mere
  • o ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • un morcov
  • sare, piper, enibahar, foaie de dafin,cimbru
  • 0 ceasca de vin
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Ceafa se rumeneste uniform in tigaia incinsa cu ulei.Se aduga legumele si merele taiate felii, se condimenteaza,se adauga vinul, se acopera vasul si se da la cuptor pentru 2 ore.Din cand in cand se stropeste friptura cu sosul rezultat. Cand carnea este patrunsa, se scoate din vas, se lasa la racit apoi se taie felii. Servim cu garnitura de cartofi si muraturi

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise