Ceafa de porc la Dubletta

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg ceafa de porc,
  • sare,
  • piper,
  • alte condimente dupa preferinta.

Mod de preparare

Se portioneaza carnea de porc si se condimenteaza. Se aseaza in tigaie fara grasime, fara apa sau vin si se acopera cu capacul de sticla. Dupa 10 minute se deschide capacul si se intoarce carnea pentru a se rumeni si pe cealalta parte.

Se serveste cu orice tip de garnitura alaturi de salata sau muraturi.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise