Ceafa la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 felii de ceafa,
  • 2 rosii,
  • 2 cepe mai mici,
  • 100 ml bere,
  • 100 ml apa,
  • 100 ml ulei de masline,
  • 1 punga magica pentru friptura de pui si porc cu vin.

Mod de preparare

Feliile de ceafa se spala si se usuca cu un servet de bucatarie. Se aseaza in tava. Deasupra repartizam ceapa taiata marunt si rosiile taiate felii mai subtiri. Adaugam uleiul de masline, apa si la urma berea. Punem folie de aluminiu si lasam la frigider cca.3 ore pentru marinare. Se scoate de la frigider si se da la cuptorul preincalzit 1 ora jumatate. Se serveste cu garnitura de cartofi natur si castraveti murati

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise