Chec

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 15 lg ulei
  • - 15 lg lapte
  • - 15 lg zahar
  • - 15 lg faina
  • - 3 0ua
  • - 1 lg praf de copt
  • - 2 lg de cacao sau 2 mere curatate si taiate cuburi,ananas sau alte fructe

Mod de preparare

Se amesteca ouale intregi cu zaharul pana aproape se topeste zaharul. Se pun pe rand cantitatile de mai sus pana la omogenizare. Pentru checul cu cacao se imparte compozitia in doua:o parte se adauga cacao,dupa care se pune in forma unsa si tapetata cu faina. Daca doriti sa puneti fructe atunci toata compozitia se pune in tava dupa care se adauga mere etc. pe toata suprafata compozitiei. Cuptorul trebuie incalzit in prealabil la 180 de grade.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise