CHEC APERITIV

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 100 gr margarina
  • 4 linguri faina
  • 150 gr cascaval ras
  • 150 gr salam

Mod de preparare

Galbenusurile se amesteca cu margarina. Se pune faina, cascavalul ras si salamul taiat cubulete.

Se bat albusurile spuma si se incorporeaza usor in compozitie.

Se toarna in tava unsa si tapetata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise