CHEC APERITIV

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 100 gr margarina
  • 4 linguri faina
  • 150 gr cascaval ras
  • 150 gr salam

Mod de preparare

Galbenusurile se amesteca cu margarina. Se pune faina, cascavalul ras si salamul taiat cubulete.

Se bat albusurile spuma si se incorporeaza usor in compozitie.

Se toarna in tava unsa si tapetata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise