Chec aperitiv

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 400 g.faina
  • 100 ml.ulei
  • 200 ml.lapte
  • 1 praf de copt
  • doua lingurite vegeta
  • piper
  • 250-300 g. carnaciori+kaizer+sunca - taiate bucatele
  • 2 castraveciori acriti in otet
  • 1 gogosar acru
  • 100 g.masline negre (pot fi si negre si verzi) taiate marunt
  • putina branza telemea rasa pe razatoarea mare
  • patrunjel tocat marunt

Mod de preparare

Se pun intr-un castron faina, ouale sparte, uleiul si se amesteca pana la omogenizare. Praful de copt se stinge in lapte si se adauga in compozitie. Se adauga vegeta amestecata cu piperul, branza rasa, mezelurile taiate, castravetii si gogosarul in otet, maslinele taiate si patrunjel tocat.

Compozitia se aseaza intr-o tava mare de cozonac unsa cu margarina sau tava de friptura sau intr-un vas yena (24/24 cm.).

Se coace la foc potrivit, incalzit in prealabil, 1h si 15 min.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise