Chec aperitiv

Timp pregatire
3600 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 150 g faina alba
  • 3 linguri ulei
  • 150 grame telemea
  • 300 g sunca praga
  • 1 ardei mare rosu

Mod de preparare

Se bat ouale bine,se adauga putina sare si putin piper,punem uleiul,praful de copt si faina,se amesteca bine.Intr-un castron se pune telemeaua rasa pe razatoarea mare,ardeiul si sunca se taie cubulete.Se amesteca totul impreuna cu compozitia.Se pregateste o tava de copt,se pune hartie pentru copt si se adauga compozitia,se da la cuptor 40-45 minute,se mai verifica intre timp cu o scobitoare(daca nu se ia compozitie pe scobitoare este facut).Se lasa sa se raceasca 1-2 ore si se poate servii

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise