Chec aperitiv cu pui

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept de gaina dezosat
  • 2 legaturi marar verde
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 2 foi proaspete de placinta
  • susan

Mod de preparare

Spalam carnea si o tocam marunt.

Verdeata o spalam si o tocam la fel.

Folosim un castron in care punem toate ingredientele tocate si condimentele.

Amestecam bine si dam deoparte 10 minute.

Luam o forma de copt dreptungiulara, ungem cu putin ulei de masline si asezam cele doua foi de placinta, lasand marginile in afara.

Asezam peste foi, cu ajutorul unei linguri, compozitia de carne si nivelam frumos. Acoperim cu marginile foilor de placinta, si presaram un pic de ulei masline.

Dam la cuptorul preincalzit si lasam la copt cam o ora, la foc mediu. Dupa ce s-a copt, scoatem din cuptor, lasam cateva minute si apoi rasturnam checul pe un platou ca sa nu se umezeasca in tava. Presaram un pic de susan.

Lasam sa se raceasca de tot si punem la frigider pana la sevire.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise