Chec aperitiv cu seminte de chimen

Chec aperitiv cu seminte de chimen.Se pun in vasul de la mixer albusurile cu jumatate de lingura de chimen si le mixam.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 10 oua,
  • 500gr.faina de grau,
  • 1 lingura de seminte de chimen,
  • 200 gr.cascaval,
  • 200 gr.sunca presata,
  • 200 gr.carnati uscati,
  • 2 pliculete praf de copt ,
  • 500 ml.iaurt,
  • 4 linguri de ulei,
  • 1 ardei gras rosu.

Mod de preparare

Se pun in vasul de la mixer albusurile cu jumatate de lingura de chimen si le mixam la viteza mare pana se fac spuma,adaugam apoi galbenusurile si continuam mixarea ,adaugam cate o lingura de faina amestecata cu praful de copt si cate o lingura de iaurt peste compozitie si continuam mixarea ,mai spre final adaugam uleiul si mixam pana se obtine o pasta omogenizata foarte bine.

Taiem sunca cubulete mici,carnatii ii taiem felii , ardeii ii tocam in bucati mici si cascavalul il dam prin razatoare.

Punem in doua tavi hartie de copt unse cu putin ulei si turnam jumatate din compozitie in cele doua tavi,apoi punem peste compozitie in cele doua tavi jumatate din carnati,ardei ,sunca si cascaval si adaugam restul de compozitie in tavi si continuam cu asezatul ingredinetelor peste compozitie ,apoi presuram restul de seminte de chimen.Dam tavile la cuptorul incalzit deja si lasam la copt cel putin o ora la foc potrivit.Oprim focul ,scotem tavile si lasam sa se racoreasca inainte de a felia produsul.Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise