Chec aperitiv in Philips Multicooker

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g faina alba cernuta
  • 6 oua
  • 1lingurita si jumatate praf de copt
  • 4 linguri de ulei
  • 200 g masline verzi (taiate)
  • 200 g cascaval razuit pe razatoarea cu gauri mici
  • 150 g gogosar proaspat rosu si verde
  • cateva cubulete de salam afumat
  • 3-4 ciupercute
  • 1 crenguta patrunjel verde tocat.

Mod de preparare

Ouale se bat bine pana isi dubleaza volumul, se adauga faina alba cernuta si praful de copt, se amesteca pana la incorporarea lor. Se incorporeaza uleiul, maslinele, cascavalul razuit si gogosarul.

Compozitia obtinuta se toarna in oala aparatului unsa cu ulei si tapetata cu faina. Nivelati cu o spatula.

Apasati butonul Menu, selectati programul Bake, temperatura la 180 grade C. Apasati Cooking Time si selectati 45 de minute.

Apasati Start si inchideti capacul.

Dupa finalizare, deconectati aparatul de la sursa de curent. Lasati checul sa se raceasca, scoateti-l din vasul interior, portionati-l si asezati-l pe farfurie.

Mai multe retete pe blogul: http://dulcesarat.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise