Chec cu cacao, nuci si stafide

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 linguri unt
  • -un pahar zahar
  • -4 oua
  • -1 praf de copt
  • -30-40 nuci
  • -stafide
  • -2-3 linguri cacao
  • -un pahar de faina

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul spuma, apoi se pun pe rand ouale,amestecand bine. Se adauga praful de copt, nucile tocate,stafidele, cacao si la urma faina. Se coace dupa ce s-a racit se taie felii si se serveste cu ceai sau lapte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise