Chec cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Umplutura:
  • 1 ceapa
  • 250 gr ciuperci
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • sare
  • ulei
  • Aluat:
  • 3 oua
  • 50 ml ulei
  • 250gr faina
  • 2lg smantana
  • 2 lg iaurt
  • praf de copt
  • sare

Mod de preparare

Curatim si spalam ciupercile ,le tocam.Calim ceapa,si razuim morcovul.Dupa ce ceapa e sticloasa adaugam morcovul ras si dupa 5 min adaugam cipercile ,cand sunt bine facute adaugam patrunjelul si sare dupa gust.

Faina se amesteca cu praful de copt.Ouale se bat spuma se adauga smantana si iaurtul se amesteca pana ce se omogenizeaza apoi se adauga uleiul..se adauga si faina se amesteca usor,sare dupa gust.Doua linguri din aceasta compozitie se amesteca cu ciupercile,compozitia ramasa se toarna intr-o tava de chec si in mijlocul ei se adauga umplutura.Se da la cuptor,facem testul cu scobitoare dupa 30 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise