Chec de carne cu mozzarella

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450g carne de vita
  • 450 g carne de porc
  • supa de ceapa,pudra (la pachet)
  • 2 oua batute
  • 160g pesmet
  • 180ml apa
  • 225g mozzarella rasa
  • piper

Mod de preparare

Se amesteca praful de supa, carnea,ouale pesmetul,apa,piperul si 1/2 din brinza Se unge o tava de chec ,se pune 1/2 din compozitie,se pune4 restul de brinza rasa si apoi restul de amestec de carne Se da 1h la cuptor Cind se scoate se lasa 15min sa se odihneasca

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise