Chec de inghetata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • inghetata de vanilie, biscuiti (de preferat cei de ciocolata, Bourbon), ciocolata cu umplutura de miere si nuci, alune, stafide, ciocolata cu lapte
  • pentru sos: unt, zahar brun, miere de albine, smintina.

Mod de preparare

Biscuitii si ciocolata umpluta se pun in punga de nailon si se piseaza. Se pun in mixer cu inghetata, alunele, stafidele si ciocolata cu lapte.

Se pun in tava care s-a imbracat cu celofan si se da la congelator.

Se face sosul: untul se pune intr-o tigaie la foc cu zaharul brun si mierea si se fierbe. La urma se adauga smintina.

Checul se serveste felii cu ciocolata rasa deasupra, peste care se toarna sosul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise