Chec din carne de porc

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -700g carne de porc tocata
  • -3 oua
  • -1 punga de condimente pentru chiftele de la Fuchs
  • -cascaval

Mod de preparare

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung. Amestecam carnea tocata cu condimentele (cine nu vrea sarat pune mai putin din punga de Fuchs).Luam o tava de cozonzc, o ungem cu ulei, punem o hartie de copt si o ungem cu ulei si pe aceasta. Asezam un pic mai putin de jumatate din compozitie in tava, nivelam, punem deasupra ouale asezate unul langa altul in linie dreapta pe mijlocul tavii in lungul ei cu galbenusurile in jos, iar deasupra se pune restul de compozitie. Nivelam si radem cascaval deasupra si introducem la cuptor 1 ora.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise