Chec glazurat

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat: 250 g margarină,
  • 200 g zahăr tos,
  • 1 plic zahăr vanilinat Dr. Oetker,
  • 4 ouă,
  • 1/2 fiolă esenţă de rom,
  • 125 g făină,
  • 125 g amidon,
  • 1/2 linguriţă praf de
  • copt Dr. Oetker,
  • Glazură de ciocolată Dr Oetker.

Mod de preparare

Se amestecă margarina cu zahărul tos şi cu zahărul vanilinat

până se obţine o spumă consistentă, se adaugă pe rând ouăle, sarea şi

aroma (fiecare ou se adaugă la fiecare 2 minute şi se amestecă), apoi se

amestecă cu lingura adăugând făina, amidonul şi praful de copt. Aluatul

obţinut se toarnă în forme de chec unse în prealabil cu unt sau margarină

şi tapetate cu hârtie pentru copt. Se coace în cuptor neîncălzit, treapta

1-2, timp de 60-70 minute. Pentru glazură se amestecă zahărul pudră cu

apa fiartă până se obţine un sirop gros, se adaugă untul topit iar glazura

astfel preparată se toarnă peste checul răcit în prealabil

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise