Chec ieftin

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 3 oua;
  • - 1 cana zahar;
  • - 1 cana lapte (sau apa);
  • - 1/2 cana ulei;
  • - 2 cani faina;
  • - 1 lingura bicarbonat stins cu zeama de amaie;
  • - 2 linguri cacao;
  • - esenta de rom.

Mod de preparare

1. Ouale se bat cu zaharul, si se pune treptat ulei, faina, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si aromele. Se bat bine si se toarna 2/3 din ea, in tavi de chec.

2. Cea care a ramas o amesteci cu cacao. O impartiti in cele 2 tavi si le coaceti la foc mediu, 30-40 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise