Chec "Mexican"

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Faina - 2cups
  • zahar - 2cups
  • unt topit -1/2cups
  • ulei -1/2cups
  • cacao - 1/2cups
  • iogurt -1/2cups
  • oua - 2
  • praf de copt-2linguriti

Mod de preparare

Toate ingredientele le punem in mixer si le mixam pana se incorporeaza.Ungem tavaua cu ulei si presuram putina faina apoi punem aluatul deasupra si-l dam la cuptorul incalzit pe 35min la T 175C sau se incearca cu cutitul ca sa iasa cutitul curat.Se poate de infrumusetat cu ciocolata sau zahar pudra

Note:Sa nu mixati foarte mult caci poate sa nu se primeasca

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise