Chec Tigru

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 4 oua
  • * 100 g ciocolata amaruie
  • * 100 g ciocolata alba
  • * 200 g unt
  • * 200 g zahar
  • * 250 ml iaurt
  • * 300 g faina
  • * 100 ml lapte
  • * 1 praf de copt

Mod de preparare

Topim ciocolata amaruie cu jumatate din cantitatea de unt si lapte.Procedam intocmai si cu ciocolata alba.Lasam la racit.

Ouale le mixam cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul,dupa care vom pune zaharul si mixam in continuare pana la dizolvarea acestuia.Adaugam iaurtul si faina amestecata cu praful de copt.Omogenizam.

Impartim compozitia in 2 parti.In una vom pune amestecul de ciocolata amaruie,in cealalta amestecul de ciocolata alba.

In centrul formei de chec (eu am folosit o tava 20/20 cm) incepem sa punem cate o lingura de aluat cu ciocolata alba,apoi o lingura din celalalt.

Se coace in cuptorul incins la 180 grade,in jur de 45-50 de minute.

Se portioneaza dupa ce se raceste.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise