Chec usor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 cani zahar
  • 1 cana lapte
  • 1 cana ulei
  • 4 cani faina
  • 1 plic parf copt
  • 1 pachet zahar vanilat, esenta rom, vanilie
  • coaja de portocala
  • 2-3 lingurite cacao

Mod de preparare

Intr-un bol se bat ouale bine si se adauga pe rand restul ingredientelor si se amesteca.Atentie praful de copt sa il stingeti cu putin otet.Ungem tava cu ulei si tapetam cu faina rasturnam compozitia din bol.Oprim putin din compozitie si amestecam cu 2-3 lingurite cu cacao si o punem peste compozitia din tava.O dam la cuptot circa 40 min.Cand credem ca este gata facem testul cu scobitoarea.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise