Chec usor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 cani zahar
  • 1 cana lapte
  • 1 cana ulei
  • 4 cani faina
  • 1 plic parf copt
  • 1 pachet zahar vanilat, esenta rom, vanilie
  • coaja de portocala
  • 2-3 lingurite cacao

Mod de preparare

Intr-un bol se bat ouale bine si se adauga pe rand restul ingredientelor si se amesteca.Atentie praful de copt sa il stingeti cu putin otet.Ungem tava cu ulei si tapetam cu faina rasturnam compozitia din bol.Oprim putin din compozitie si amestecam cu 2-3 lingurite cu cacao si o punem peste compozitia din tava.O dam la cuptot circa 40 min.Cand credem ca este gata facem testul cu scobitoarea.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise