Cheesecake ciocolatos

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 280g biscuiti de ciocolata
  • 150g unt topit
  • 250g ricotta
  • 500g philadelphia
  • 200g frisca
  • 30g amidon
  • 200g ciocolata

Mod de preparare

Macinam biscuitii in robotul de bucatarie,adaugam untul topit mixam pt a amesteca bine totul,asezam compozitia obtinuta intr-o tava unsa si tapetata,presam bine cu mainile si introducem tava in frigider ;

pregatim crema ,omogenizam philadelphia cu ricotta,adugam zaharul,amidonul,si ciocolata topita in frisca lichida;

Turam compozitia peste blatul de biscuite,nivelem si introducem in cuptorul cald 150°C timp de 55 minute!

Delicat si ciocolatos!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise