Cheesecake ciocolatos

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 280g biscuiti de ciocolata
  • 150g unt topit
  • 250g ricotta
  • 500g philadelphia
  • 200g frisca
  • 30g amidon
  • 200g ciocolata

Mod de preparare

Macinam biscuitii in robotul de bucatarie,adaugam untul topit mixam pt a amesteca bine totul,asezam compozitia obtinuta intr-o tava unsa si tapetata,presam bine cu mainile si introducem tava in frigider ;

pregatim crema ,omogenizam philadelphia cu ricotta,adugam zaharul,amidonul,si ciocolata topita in frisca lichida;

Turam compozitia peste blatul de biscuite,nivelem si introducem in cuptorul cald 150°C timp de 55 minute!

Delicat si ciocolatos!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise