Cheesecake cu ciocolata

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg crema de branza
  • 4 oua
  • 150 grame zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3 linguri smantana
  • 2 linguri faina
  • un praf de sare
  • 1 ciocolata taiata cubulete marunte
  • Blat:300 grame biscuiti
  • 100 grame unt topit
  • Decor:100 grame ciocolata,50 grame unt,cateva mure proaspete

Mod de preparare

Maruntim bine biscuiti apoi ii amestecam cu untul topit paca ce compozitia va arata ca si nisipul ud.Punem compozitia intro tava si presam bine niveland.Lasam la cuptor 8 minute.

Separat,intr-un castron mixam la viteza mica crema de branza un minut,apoi adaugam zaharul si zaharul vanilat,mixam,apoi adaugam ouale unul cate unul si mixam continuu,adaugam si restul ingredientelor si mixam in continuare pentru 2-3 minute.Punem compozitia de branza peste biscuiti si dam la cuptoul preincalzit pentru 1 ora si 20 de minute.

Dupa ce cheesecake-ul este gata,il lasam sa ajunga la temperatura camerei.

Decor:Ciocolata o topim cu untul la bain-marie si o punem peste cheesecake-ul racit.Lasam la frigider cateva ore,apoi punem fructele proaspete!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise