Cheesecake cu ciocolata si cocos

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g biscuti cu cacao
  • 100g unt topit
  • 350g philadelphia
  • 150g iaurt
  • 200g frisca batuta
  • 6 g gelatina in foi
  • 2 linguri brandy
  • 100g zahar
  • 90 g fulgi de cocos
  • 50g ciocolata rasa sau fulgi(amara)

Mod de preparare

Biscutii ii macinam in robotul de bucatarie

Amestecam cu untul topit si asezam totul intr-o tava unsa cu unt,prasam bine cu degetele urcand putin si pe bordul tavii,introducem tava in frigider;

Incalzim coniacul putin topim gelatina inmuiata in preabil,amestecam cu iaurtul,incorporam cu mixerul crema philadelphia,zaharul ,jumatate din fulgii de cocos si jumatate din cei de ciocolata,iar la sfarsit frisca batuta!

Turnam totul peste biscuitele intarit,nivelam,presaram restul de fulgi de cocos si ornam cu ciocolata ramasa rasa;

Lasam cam 2-3 ore in frigider pana se intareste bine dupa care se poate servii cu ciocolata tropita deasupra!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise