Chek

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 10 oua
  • 2 cani zahar
  • 2 1/2 cani faina
  • 8 linguri lapte
  • 8 linguri ulei
  • zahar vanilat
  • lamaie
  • esenta de rom
  • praf de copt
  • cacao

Mod de preparare

Se separa albusul de galbenus.

Se bate albusul spuma, se adauga zaharul cate putin pana se topeste. Se adauga galbenusurile care au fost frecate cu putina sare.

Se adauga uleiul, laptele, un praf de praf de copt stins in otet. Se adauga faina care se freaca cu compozitia, nu se bate!

Se amesteca compozitia si se adauga cacao.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise